ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

18 січня 2023 року   о 12:00

Онлайн-засідання

 

 

1. Про проект Закону про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Молдова про внесення змін до Угоди про вільну торгівлю між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Молдова від 13 листопада 2003 року (р. № 0151, КМУ).

2. Про проект Закону про припинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації та Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації, підписаної в м. Мінську 22 січня 2003 року (р. № 0179, КМУ).

3. Про проект Закону про ратифікацію Протоколу між Урядом України та Урядом Держави Катар про внесення змін до Угоди між Урядом України та Урядом Держави Катар про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи (р. № 0180, КМУ).          

4. Про пріоритети діяльності депутатських груп Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з іноземними країнами в умовах повномасштабної агресії рф проти України.

5. Про відрядження народних депутатів України за кордон під час повномасштабної агресії рф проти України.

 6. Про внесення змін до складу постійних делегацій Верховної Ради України та українських частин міжпарламентських асамблей.

 7. Про лист народних депутатів України І.Геращенко, М.Іонової щодо запрошення на засідання Комітету Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Болгарія Олесі Ілащук .

 8. Про налагодження співпраці з Парламентською асамблеєю тюркських держав (лист першої заступниці Міністра закордонних справ Е.Джапарової).

 9. Про створення депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв'язків з Республікою Камерун.

10. Про лист керівництва Верховної Ради України взяти участь в урочистих заходах з нагоди святкування Золотого ювілею Сенату Пакистану, які відбудуться 22 - 23 березня 2023 року в м. Ісламабад (Пакистан), Спікера Сенату Ісламської Республіки Пакистан.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку